Den der fredag, du ved

Der er noget, der hedder blå mandag. Vi har noget med farver og dage. Nogle mener, for eksempel, at tirsdag er gul. Det er faktisk meget sjovt at sidde et par stykker og diskutere hvilken farve den og den dag har. Og så har vi jo fået den der fredag. Den ene fredag om året som er sort. Black Friday er kommet for at blive, også i Danmark, efter at vi har adopteret den fra USA. Og der er en helt bestemt grund til at den hedder sådan, men det vender vi tilbage til.

Det er de vildeste tilbud, der kommer op, når det er black friday. Der er virkelig penge at spare, hvis man er på stikkerne og sørger for at holde sig ajour. Ved almindeligt udsalg ved man hvad der kommer på tilbud uger i forvejen, og der er flere uger til at gøre sine kup. Men på black friday har man højst en dag og, i visse tilfælde, kun en time eller to, til at slå til. Man skal være vaks ved havelågen, for der er heller ikke altid noget forudgående varsel.

På pletten i rette tid

Man skal, med andre ord, være det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, når det er black friday. Men er man det, så kan man også virkelig gøre nogle store kup. Til uhørt lave priser kan man få det man altid har drømt om, men ikke haft råd til. Her er det vigtigt at holde sig underrettet. Og her er det en stor fordel at være tilmeldt de nyhedsbreve, der udsendes i forbindelse med black friday.

Hos Coolshop kan du komme på listen og få underretninger om alle de vilde tilbud, der kommer på black friday. På den måde kan du hurtigt reagere og måske komme forrest i køen, når din favorit kommer op. Men selvom du holdes underrettet, skal du alligevel være hurtigt. Der er run på på black friday.

Online eller på gaden

Black friday har fået sit navn, fordi gaderne bliver sorte af mennesker på denne dag. Så er det godt, at der også er black friday online.

Print Friendly, PDF & Email