Gode fordele ved at lease sin Mercedes firmabil

Hvis man driver virksomhed, så er der ofte behov for kørsel af forskellig art i virksomhedens regi. Hvis man driver håndværk eller skal levere varer, så har man måske brug for en varebil, og hvis man har meget mødeaktivitet i firmaet, så kan det også være en god ide med en speciel firmabil til det. Der kan være mange grunde til, at firmaet har brug for en præsentabel bil til både det ene og det andet. Man kan købe, men man kan også vælge at lease.

Hos Ejner Hessel kan du tjekke Mercedes leasing erhverv, hvis du går i overvejelser om at lease din firmabil. Der kan være gode skattemæssige fordele ved at lease i stedet for at købe. Hos Ejner Hessel har man udarbejdet attraktive modeller for Mercedes leasing erhverv, hvor der er regnet på tallene. Igennem Hessel Finans tilbydes forskellige løsninger, hvis firmaet står og mangler en bil. Mercedes leasing erhverv giver dig gunstige muligheder for at lease en lækker Mercedes til dit firma.

Læs om fordelene online

Hos hessel.dk kan du finde flere informationer om Mercedes leasing erhverv. Du kan også altid komme i kontakt med medarbejdere, som kan svare på spørgsmål og give gode råd. Her ligger man inde med flere års erfaring med disse løsninger, og der er folk, som kan hjælpe med at guide dig til en løsning, som passer til dig og din virksomheds behov. Det skal ikke være raketvidenskab at lease en firmabil. Derfor har Hessel Finans gjort det så enkelt som muligt for dig.

På vejene med leasede firmabiler

Når dit firma leaser i stedet for at købe, så bliver der ikke tale om en engangsudgift, men udgifter pr måned eller kvartal, som er lette at lægge ind i et regnskab. Dette kan give skattemæssige fordele for dit firma, som du ikke ville får, hvis firmaet købte kontant. Måske er der heller ikke midler til en stor engangsinvestering i dit firma. Så giver det også god mening at indføre en leasingmodel. Der passer med de økonomiske forhold, der gælder for jer. Der kan helt sikkert findes en løsning.

Print Friendly, PDF & Email