Kunsten at ramme i flugtskydning

Det er ikke let at ramme centrum i en skydeskive, der står fast på jorden et stykke væk. Man skal være trænet i at tage sigte og trykke af på det rigtige tidspunkt, hvor der er god ro på geværet. Målskydning er en disciplin for sig, hvor koncentration og fokus er vigtigt for at man kan yde sit optimale. Hvis målet er i bevægelse, bliver det endnu sværere. Her skal hjernen foretage en hel masse beregninger meget hurtigt, samtidigt med at kroppen følger med.

Det er en kunst at blive dygtig til flugtskydning. Krop og hjerne skal koordinere lynhurtigt. Man skal have kontrol over både tanke og fysik, og kunne kombinere begge egenskaber. Man skal have forståelse for hastighed og bevægelse, hvis man vil kunne ramme i flugtskydning. Det er alt sammen noget, der kan trænes op, men det er ikke gjort på en eftermiddag. Og der er uden tvivl også personer, som er bedre egnet til denne sport, end andre. Man skal helst have det i sig.

Køb udstyr online

Hos huntinglife.dk kan du finde et bredt udvalg af udstyr til flugtskydning. Måske skal du have det rigtige haglgevær eller et godt høreværn. Du kan købe det hele online i shoppen, hvor du også finder alt til jagten. Her er også ammunition og god beklædning til flugtskydning. Hvis du ved hvad du går efter, så kan du søge på det i søge feltet eller under de kategorier, der ligger i menuen. Det er meget enkelt, og der er helt sikkert ting, som vil interessere dig og fange din opmærksomhed.

Den gode skytte

At flugtskydning er en sport, som er krævende for både krop og hjerne, gør det til en hobby for mange skytter, som elsker at udfordre sig selv. Der stilles høje krav til sigtet og timingen, så man skal være i god træning på alle planer, hvis man vil have en chance for at kunne konkurrere i denne sport. Der er en utrolig tilfredsstillelse i at ramme et mål i bevægelse. Der opstår en fornemmelse af “YES!” i kroppen, og man jubler over sig selv og sin formåen.

Print Friendly, PDF & Email