Skab dit drømmehjem med Lecablokke

Står du og skal til at bygge dit drømmehjem komplet fra bunden af? Så er det vigtigt at vide noget om, hvordan man støber væggene i det rette fundament, så man sikrer at ens fremtidige hjem består af de bedste og mest solide materialer. Det kræver ekstremt mange overvejelser at bygge et hus og derfor kan man hurtigt blive forvirret over de mange ting, som der skal tages stilling til. Men når et hjem skal skabes, må de rette grundsten lægges fra starten af og i denne forbindelse, kan du roligt benytte dig af Lecablokke.

Det er blevet mere og mere populært for familier at bygge deres fremtidige huse fra bunden af. På denne måde kan man nemlig sætte sit helt eget præg på huset og i langt de fleste tilfælde selv vælge, hvordan de bærende vægge i huset skal placeres. Har man en lidt større familie, hvor flere værelser er tiltrængt, giver denne form for bygning af hus nemlig muligheden for at skabe den ideelle planløsning.

Et byggemateriale der giver mening

Når husets grundlæggende fundament er lagt, skal indervæggene bygges, og her er der store fordele ved at vælge en Lecablok. Lecablokke er nemlig fremstillet af beton, vejer relativt lidt og har en isolerende egenskab.

Lecablokkene laves af sammenstøbte lecannødder, som består af knust sten og formes til små ‘nødder’, der derefter brændes og produceres til de Lecablokke, der f.eks. bruges til at lave indervæggene i et hus. Lecablokke findes i forskellige størrelser og længder, og varierer alt efter hvilken type og funktion du ønsker at benytte.

På grund af Leacablokkenes vægt og størrelse, gør det materialet langt mere effektivt og nemt at have med at gøre sammenlignet med mursten. Da Lecablokke er så nemme at have med at gøre, kan materialet både anvendes af professionelle og gør-det-selv personer.

Sådan arbejder du med Lecablokke

Det er relativt nemt at ligge lecablokke, da de ligesom med mursten, skal mures op med cement, kalk eller en funktionsmørtel. Hvis du ønsker at bygge væggen i flere lag, må du placere blokkende forskudt, så samlingerne ikke mødes.

Efterfølgende kan du pudse sokkelen eller væggen op med mørtel, hvorefter væggen vil være klar til at blive malet.

Print Friendly, PDF & Email