The North Face – Perfekt til vintervejret

The North Face, er lige præcis mærket som passer helt perfekt til de kolde danske vintre. The North Face, blev faktisk stiftet helt tilbage i 1966 i San Fransisco af hikere, med ideen om at lave udstyr som kunne bruges til udendørs-entusiaster. Brandet har siden da taget verden med storm, og har senere udviklet sig indenfor både verdenen af skisport, men har også et stort udvalg til andre slags lejligheder. Læs med her.

 

Fedt tøj til enhver lejlighed

Om det er vinter, sommer, efterår eller forår, så vil man altid være stilet når man vælger tøj fra The North Face. Er det vinter, giver det naturligvis mening at være på udkig efter deres kollektioner af varmere tøj. The North Face, er nemlig yderst kendte for deres fede vinterjakker – designet til at kunne modstå lidt af hvert. Derudover, er der skam også kræset for detaljerne. Hvad enten man er til de mere neutrale farver, eller der gerne må ske vilde ting når det kommer til design på eksempelvis jakkerne. Én ting er sikkert, du kan være sikker på at kunne holde varmen, når det kommer til de fede The North Face jakker.

 

Mere end bare vintertøj

Selvom, at der er meget fokus på netop vintertøjet, så skal man ikke være bange for, at man ikke kan finde tøj, som kan bruges hele året. Hos qUNIT, kan man eksempelvis finde fede caps, hoodies, t-shirts og meget mere. En anden ting som The North Face også er ret så kendte for, er deres backpacks, som er ret så fede. Er du på jagt efter en ny taske, T-shirt eller måske noget varmt til at komme igennem vinteren med, så bør du helt sikkert overveje produkterne fra The North Face.

 

Virksomheden ved, hvad de laver når det kommer til outdoor-udstyr, så man kan være sikker på, at man får masser af kvalitet for pengene. Samtidigt, er meget af deres udstyr utroligt funktionelt, og der er virkelig tænkt på detaljerne. Så næste gang man overvejer at købe The North Face udstyr, men er i tvivl, så bare husk at virksomheden startede med det formål at sælge outdoor-udstyr – og det er mange års erfaring de har på bagen.

Print Friendly, PDF & Email